www.fairconnection.dk © Copyright 2007

 

 


 FairCOnnection - din genvej til et bedre liv

 

 


 

 

"At være kreativ er ligesom at fiske i havet. Du er ikke helt sikker på, hvad der er dernede, men hvis du bliver ved tilstrækkelig længe, vil du fange et eller andet"

Det er igennem den kreative proces vi mennesker skaber fremskridt. Det er en udbredt misforståelse, at nogle mennesker ikke er kreative. Hvem kan sige til sig selv "jeg får aldrig nogen ideer". Der er intet i verden, der er mere forkert!

Vi får alle ideer til et eller andet. Det er derimod muligt at tale om, hvor stor en kreativ sans eller evne, et menneske besidder. Den kreative sans er dog ikke lige veludviklet hos os alle. Det bestemmer vi selv.

Kreativitet opstår igennem nysgerrighed. Faktisk kan man sige, at sand kreativitet opstår kun, hvis man dyrker evnen til at forholde sig åben og nysgerrig til omgivelserne. Dvs. at man både skal have viljen og kunne acceptere dristighed og til tider uforsigtighed. Det er alt sammen egenskaber, som vi alle har.

Kreativitet hænger uløseligt sammen med ideer. Ideer kan opstå igennem en styret kreativ proces eller nærmest komme ud af den blå himmel.

For mit eget vedkommende giver kreativitet fornyet energi og en ro. Jeg får lov til at folde mig ud på mine egne præmisser. Det er en fornøjelse at skabe noget, og det giver mig en glæde og tilfredsstillelse. Jeg bliver simpelthen ladet op på ny.

Håber at dette har givet dig lidt inspiration til selv at finde din kreativitet.


 


 

Galleri

 

 

 

 

 

 

 

 


"Forsøg at arbejde på
flere projekter på samme tid. Det er en forbavsende egenskab ved hjernen,
at når vi tænker på
én opgave, giver det inspiration til andre"


"Kunst er, når menneskets hånd,
hoved og hjerte forenes"

              John Ruskin