www.fairconnection.dk © Copyright 2007

 

 


 FairCOnnection - din genvej til et bedre liv

 

Bestil tid:                                                                              Retur

Du kan booke Lifecoachingsession eller rådgivning indenfor disse tidsrum:

Tiderne angiver det tidligste og det seneste starttidspunkt for en aftale. Du er velkommen til at spørge, om en aftale kan lade sig gøre udenfor de angivne tidspunkter og dage.

Bestil tid på e-mail: rene@fairconnection.dk 

eller kontakt mig på tlf. nr. +45 26212067

Kvalitet:


Bemærk at jeg har mindst en ½ time mellem hver coachingsession eller råd-givning, således at jeg kan nå at lade op til den næste aftale. Jeg ønsker at give en god oplevelse til alle, der træder ind ad døren.

Adresse:

Adressen er: Valborg Allé 17 st.th., 2500 Valby. 
Buslinje 26 samt S-tog (Langgade station) har stoppesteder mindre en fem minutters gang fra mig. Der er fri parkering i gaden, hvis du kommer i bil.

Rabat - Fortæl andre om min coaching eller rådgivning:

Fortæl om min coaching eller rådgivning til andre, og så vil jeg belønne dig med 20% rabat i næste coachingsession (1 time) eller rådgivningsaftale (1 time) som tak for hjælpen.

Gavekort:

Giv din ven, veninde, kæreste, ægtefælle, familiemedlem eller kollega en utraditionel gave. Gavekortet udstedes til modtageren på 1 times Life-coaching eller efter ønske. Gavekortet fremsendes efter betaling i henhold til betalingsbetingelserne. Såfremt du ønsker det, så kan jeg tilbyde at sende gavekortet med posten direkte til modtageren til en aftalt dato. Udstedelse af gavekort giver ligeledes adgang til 20% rabat for dig jf. ovenstående.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefalet links:
Krak
Rejseplan
Ruteplan

 

 
Se gavekort

 

 


Mandag:   19:00 - 21:00
Tirsdag:   19:00 - 21:00
Onsdag:    19:00 - 21:00
Torsdag:   19:00 - 21:00